Lista mea de bloguri

joi, 4 decembrie 2008

Potrivit unui raport întocmit în data de 25 septembrie de National Christian Evangelical Alliance, pe 23 septembrie, un grup de aproximativ 60 de persoane condus de un călugăr şi de un politician local, a dat foc unei biserici parţial construite din districtul Puttlam, Mailankulam.
Câţiva creştini care au încercat să intervină au fost atacaţi. Ofiţerii de poliţie au reuşit, într-un final, să împrăştie mulţimea. Totuşi, pe la miezul nopţii, unii dintre atacatori au ameninţat că vor omorî copiii creştinilor dacă vor avea curajul să meargă a doua zi la şcoală.
Un alt membru al bisericii care a încercat să protejeze clădirea a fost ameninţat, de asemenea, cu moartea de către militanţi în zilele de 23 şi 24 septembrie. Acesta a fost al doilea atac, după ce in datade 17 august o altă biserică a fost arsă.
- Sa ne rugăm ca atacurile asupra bisericilor creştine din districtulPuttlam să înceteze.- Sa ne rugăm ca cei care se poartă cu ostilitate faţă de creştini săse pocăiască şi să vină la credinţa în Cristos.

Niciun comentariu: