Lista mea de bloguri

miercuri, 12 noiembrie 2008

Stiri si evenimente

Un băiat de cinci ani a fost internat la spital în comă alcoolică.
Simplu accident sau gest inconştinet din partea unor adulţi. Un copil de cinci ani a ajuns în comă alcoolică la Spitalul din Botoşani. Băieţelul a fost găsit inconştient, pe marginea drumului de preoteasa din Durneşti. Părinţii îi acuză pe cei doi gropari din sat, care i-ar fi dat micuţului vin. În schimb, bărbaţii spun că băiatul ar fi băut singur din sticla lor.

Localnicii din Durneşti spun că băiatul de 5 ani se juca în cimitir, împreună cu sora sa şi cu alţi copii din sat. Groparii, ca să-şi bată joc de el, i-au dat să bea vin.
"I-a trebuit 100, 50 de grame de vin la 4 ani jumate, sau 5, 6 ani.. Că el e mărunţel", a precizat Florica Mintenaş, asistentă dispensarul Durneşti.Preoteasa din sat l-a găsit pe copil, inconştient, la marginea drumului. A sunat la dispensarul din localitate, iar ambulanţa venită l-a transportat pe copil la Spitalul Judeţean din Botoşani. Medicii au stabilit că băiatul era în comă alcoolică. Cei doi bărbaţi acuzaţi că i-ar fi dat să bea copilului spun că n-au nicio vină. Poliţiştii din Botoşani fac o anchetă, pentru a stabili ce s-a întâmplat
.

2 comentarii:

Anonim spunea...

a inebunit lumea

Anonim spunea...

omg....lumea devine din in ce in ce mai pshico pe zi ce trece...sa dai unui copil de 5 ani sa bea vin....ce loseri!!...